Wasserij St. Anna – als uw was echt schoon moet zijn

U werkte de hele dag, stond een uurtje in de file, paste op de kinderen en kookte een lekkere maaltijd. Eindelijk tijd voor uzelf? Nee: want de was wacht nog op u. Herkenbaar? Niet als u een beroep doet op wassalon St. Anna! Wij bieden u een uitstekende service.

Voor particulieren en bedrijven

Wij doen uw was met veel plezier. Van reinigen, over drogen, tot strijken. Zo spaart u heel wat tijd uit. Wast u uw linnen liever zelf, maar hebt u een hekel aan dat strijkijzer? Ook dan bent u bij Wasserij St. Anna aan het juiste adres. Ontdek onze uiterst voordelige tarieven!

 

Maakt u in uw zaak elke dag heel wat kledij en linnen vuil? Dankzij Wasserij St. Anna zijn ze in geen tijd weer klaar voor gebruik. Bovendien krijgen horecazaken speciale prijzen.

Aan huis

Krijgt u uw was niet gemakkelijk tot bij ons? Schakel dan onze efficiënte ophaaldienst in. Op dinsdag pikken wij uw linnen op, en op donderdag hebt u al uw wasgoed perfect gewassen en gestreken terug.

Doe het zelf

 Wilt u uw kleren zelf wassen, maar hebt u thuis geen machine? Kom dan naar een van onze wassalons. Ze zijn elke dag open van 7 tot 22 uur, en hebben alles wat u nodig hebt om uw wasgoed kraaknet te krijgen. U vindt er maar liefst veertien wasmachines, vijf grote droogkasten én een professionele strijkrol. Handig, toch?

 

Wassen maar!

Doe voor al uw was en droogkuis een beroep op Wasserij St. Anna. Bel 052 46 06 46, of surf naar www.sintanna.net voor meer informatie.

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.